Medisch pedicure aan huis Gorinchem

PEDICURE BEHANDELING AAN HUIS IN DE REGIO GORINCHEM?

ProVoet pedicure Pés com Amor, Joan Pinheiro

Joan verzorgt complete (medisch) pedicure behandelingen bij u aan huis!

Een liefdevolle en zorgvuldige behandeling van uw voeten, dat is waar wij voor staan. En hiervoor hoeft u de deur niet uit, want wij verzorgen de behandeling bij u thuis.

Bent u moeilijk ter been? Of wilt u gewoon liever in uw eigen vertrouwde omgeving een pedicure behandeling krijgen? Dat kan bij Pés com Amor. Juist daarom werk ik als pedicure ambulant in de regio Gorinchem. Ik kom bij u aan huis om samen uw voetproblemen te bespreken en uw voeten te behandelen. Bij mij staat voorop dat uw voeten een uiterst zorgvuldige behandeling verdienen. En dat krijgen ze! Daar kunt u van op aan.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de meest moderne apparatuur en materialen. Pés com Amor is namelijk ook medisch pedicure. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor nagelcorrecties met gebruikmaking van gel en french pedicure.

PROCERT EN PROVOET PEDICURE

Pés com Amor is aangesloten bij ProVoet. ProVoet pedicures zijn gediplomeerd en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in hun vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en heeft ruim 13.000 leden (juni 2016). ProVoet bevordert de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland.

ProVoet pedicure Gorinchem Oost
ProCert medisch pedicure Gorinchem