Pés com Amor weer actief vanaf 11 mei

De regering heeft laten weten dat de zogenaamde “contactberoepen” vanaf 11 mei hun werkzaamheden mogen hervatten. Dit geldt ook voor pedicures en medisch pedicures. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik kan niet wachten de draad weer op te pakken.

Daarom pak ik op 11 mei mijn werkzaamheden weer op. Natuurlijk hou ik mij aan de voorwaarden zoals die door de regering zijn gesteld.

Dit houdt in:

 • Bij het maken van een afspraak zal ik informeren of u klachten heeft die mogelijk kunnen duiden op besmetting met het corona-virus.
 • Zoveel mogelijk rekening houden met de anderhalve meter regel. Dit is niet altijd mogelijk. Mocht u bij aankomst in de praktijk merken dat er al een andere clënt in de wachtruimte zit verzoek ik u te wachten in de keuken.

Zoals u begrijpt is uiterste hygiëne nu nog meer dan anders belangrijk. Al voor de crisis droeg ik een masker en dit zal ik natuurlijk blijven doen. Ik verzoek u dit ook te doen (dit is een verzoek, geen verplichting).

Ik zie er naar uit u vanaf 11 mei weer te helpen met uw voetproblemen. Ik heb er enorm veel zin in.

Graag tot dan,

Joan

Getuigschrift Oncologie & voetzorg behaald!

Als Medisch Pedicure ben je constant met je vak bezig en er wordt dan ook van je verwacht dat je je continue ontwikkelt, de ontwikkelingen in de voetzorg bijhoudt en je bijschoolt. Ik doe dit graag, en woon graag seminars, workshops en congressen bij. Ook vind ik het inspirerend me bij te scholen en mijn kennis verder uit te breiden.

Onlangs behaalde ik het certificaat “Oncologie en Voetzorg”. Vanwege de situatie rondom het Corona-virus werd de cursus noodgedwongen online gegeven. Desondanks ben ik er erg blij mee; ik kan niet wachten om u zodra dat weer mogelijk is te helpen met uw voetproblemen.

Blijft u vooral gezond!

Hartelijke groet,

Joan

Pés com Amor en de coronacrisis

Geachte cliënt van Pés com Amor,

We beleven heftige tijden. Allemaal worden we geraakt door de gevolgen van de Corona pandemie. Dit geldt ook voor Pés com Amor.

Hiermee wil ik u enorm bedanken voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in mij hebt gehad. Uw vertrouwen en steun hebben mij enorm geholpen om te bereiken waar in nu sta, met bijvoorbeeld een eigen praktijk aan de Anna Blamanstraat in Gorinchem Oost.

Door de maatregelen van het kabinet is het voor mij momenteel helaas onmogelijk u de dienstverlening te bieden zoals u die van mij gewend bent. Dit spijt mij zeer, maar ik reken op uw begrip hiervoor.

Zo mag ik, zolang de kabinetsmaatregelen van kracht zijn, geen behandelingen aan huis uitvoeren. Behandelingen in de praktijk zijn slechts bij wijze van uitzondering (bijvoorbeeld bij spoedgevallen) mogelijk.

U kunt mij bereiken op mijn nummer 06 22 30 42 48.

Ik wens u oprecht veel kracht, wijsheid en gezondheid toe in deze moeilijke tijd.

Zodra de omstandigheden het weer toelaten, hoop ik u opnieuw te ontmoeten. Ik zie er naar uit u dan weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Joan Pinheiro – Van Dam Medisch Pedicure Anna Blamanstraat 21 4207 KK Gorinchem m: 06 22 30 42 48


Nieuw: Wandelwol bij Pés com Amor

Pés com Amor voegt een uniek product onder de naam “Wandelwol” aan haar assortiment toe. Dit 100% natuurproduct is dé oplossing voor alle sporters die kampen met likdoorns,  blaren of pijnlijke voeten.

 Dit product van 100% schapenwol – zonder chemische toevoegingen – geeft u het gevoel op wolken te lopen! Het materiaal heeft ventilerende eigenschappen, absorbeert transpiratievocht, en zorgt voor warme voeten in de winter en heeft een verkoelende werking in de zomer.

Andere eigenschappen zijn:

 • Drukverlagend, verzacht reeds ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.
 • Eenvoudig aan te brengen.
 • Geschikt voor alle sporten.
 • Biologisch afbreekbaar.
 • Essentieel voor het behoud van teennagels en voeten.

Wandelwol wordt verkocht in verpakkingen van 10 gram. 

Neemt u voor meer informatie over dit product gerust contact met mij op via telefoon, WhatsApp of e-mail (0622304248, joan@pedicure-pescomamor.nl).

Joan Pinheiro – van Dam

Medisch Pedicure

Pés com Amor stopt met werken vanuit De Praktijk (Smakheul)

Helaas moet ik u melden dat Pés com Amor is gestopt met het werken vanuit “De Praktijk Gorinchem” aan de Smakheul. De reden is dat de huur door de eigenaar van het pand is opgezegd.

Gelukkig heb ik een vervangende mooie ruimte gevonden in Gorinchem-Oost in de flat “Kromme Akkers”. Het adres is Anna Blamanstraat 21. In het pand is ook een fysiotherapie praktijk gevestigd en er is volop gratis parkeerruimte beschikbaar.

Natuurlijk help ik u graag vanuit mijn nieuwe praktijk.

Pés com Amor nu met eigen praktijkruimte!

Ajande sugaring bij Pés com Amor

Met trots kan ik u melden dat ik onlangs het officiële certificaat “Ajande sugaring leggs master” heb behaald. Daardoor kan Pés com Amor – als een van de eerste in Nederland – u deze semi-permanente harstechniek aanbieden.

De Ajande techniek is een in Duitsland ontwikkelde ontharingstechniek gebaseerd op de toepassing van suikerpasta. Het lijkt op harsen, maar verschilt daar toch wezenlijk van.

Enkele van de voordelen van deze techniek zijn:

 • Werkt zonder verwarming, geen verbrandingsgevaar
 • Werkt met 100% vegane producten, geen chemische bestanddelen
 • Pijnloze behandeling
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Zeer huidvriendelijk, beschadigt de huid niet
 • Na enkele behandelingen worden de haartjes dunner en daardoor minder zichtbaar
 • Milieuvriendelijk

De behandeling kan gecombineerd worden met de pediucurebehandeling. Ik informeer u graag over de mogelijkheden!

De trotse deelnemers met het behaalde certificaat!

De trotse deelnemers met het behaalde certificaat!

Mijn Ajande sugaring leggs Master certificaat!

Mijn Ajande sugaring leggs Master certificaat!

Nieuw: voetbehandeling met magnesium!

In samenwerking met de pedicurepraktijk in Maarssen biedt Pés com Amor een nieuwe voetbehandeling met magnesium aan!

Deze behandeling bestaat uit een magnesium voetscrub, een pakking en een massage met magnesiumolie.

De behandeling is effectief voor de behandeling van bepaalde fysieke en mentale klachten.

U kunt hierbij denken aan hoofdpijn, reumatische lijnen, gewrichtspijn, spierkramp, depressie en migraine.

Wij bieden deze behandeling ook aan in combinatie met een pedicurebehandeling of een cosmetische behandeling.

Onlangs was ik in Maarssen om de behandeling met collega’s te bespreken en in de praktijk te oefenen.

Als je iets nieuws aanbiedt wil je natuurlijk goed beslagen ten ijs komen!

De foto geeft een paar impressies van deze sessie.

Graag bespreek ik het product en demonstreer ik u de behandeling bij uw eerstvolgende afspraak!

IMG_3273

 

 

Pedicure De Praktijk Gorinchem

Pedicurepraktijk Pés com Amor in Gorcumse Courant

In de Gorkumse Courant van 30 november 2016 verscheen een mooie advertorial over de start van Pés com Amor vanuit een professionele praktijk.

Sinds begin november 2016 werk ik ook vanuit “De Praktijk Gorinchem”. Het werken vanuit een praktijk is een lang gekoesterde wens van mij. Ik kan hiermee mijn dienstverlening nog verder verbeteren en ik vind het fijn om met andere professionals in de gezondheidszorg samen te werken.

De praktijk is gevestigd in een prachtig pand in hartje Gorinchem (het adres is Smakheul 5, vlak naast het Kazerneplein). Vlakbij is een parkeergarage dus uw kunt uw auto gemakkelijk kwijt.

Voorlopig ben ik op de woensdagen (ook ’s avonds) aanwezig om u te helpen met uw voetproblemen. Misschien ga ik dit in de toekomst uitbreiden met meer dagen.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op nummer 06 22 30 42 48. U kunt ook e-mailen naar joan@pedicure-pescomamor.nl.

Ik zie er naar uit u in de parktijk te mogen verwelkomen.

Joan

.img_3154

Pedicure De Praktijk Gorinchem

Nu ook vanuit De Praktijk Gorinchem

Joan heeft werkruimte gevonden bij De Praktijk Gorinchem, een groepspraktijk waar verschillende disciplines samenwerken onder één dak. De praktijk is gevestigd in een mooi en ruim pand in hartje Gorinchem (aan de Smakheul 5) met ruime parkeermogelijkheden op korte loopafstand.

Het samenwerken in een multidisciplinair team is een lang gekoesterde wens van Joan. Bovendien zal dit Pedicure Pés com Amor nieuwe mogelijkheden bieden waardoor Joan u nog beter van dienst kan zijn. In eerste instantie zal Joan op de woensdagen in de praktijk aanwezig zijn. Later wordt dit wellicht uitgebreid.

Ondanks de aansluiting bij de groepspraktijk blijft Joan ook ambulant werkzaam.