Pés com Amor nu met eigen praktijkruimte!

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k6106mg1′ admin_preview_bg=”]
Ik ben blij en trots te kunnen melden dat ik vanaf juli 2018 de beschikking heb over een eigen praktijkruimte. Dit is een lang gekoesterde wens van mij die nu in vervulling is gegaan.

De prachtige ruimte is gelegen in de “Kromme Akkers” in Gorinchem-Oost, aan de Anna Blamanstraat 21. In het pand is ook een fysiotherapie praktijk gevestigd.

Ik ben er echt trots op nu over een eigen ruimte te beschikken. Het is een mooie ruimte geworden, met lichte kleuren en hier en daar een accent. 

Hierdoor kan ik u nog beter van dienst zijn. Parkeren is geen enkel probleem: naast de praktijk is ruim voldoende – gratis – parkeerruimte aanwezig.

Ik zie er naar uit u in mijn praktijk te verwelkomen. Ook wil ik u hartelijk danken voor uw steun in de afgelopen jaren, die mij in staat hebben gesteld deze volgende stap te maken.

Graag tot ziens in de praktijk van Pés com Amor!

Joan Pinheiro.

P.S.: Cliënten die niet in staat zijn naar de praktijk te komen hoeven zich geen zorgen te maken; ik zal onverminderd ambulante hulp blijven verlenen!

Schermafbeelding 2018-07-04 om 12.16.01


[/av_textblock]